Trainingstijden

De trainingen van G.S.Z.V. De Golfbreker vinden plaats in het zwembad van het Willem Alexander Sportcomplex (locatie zie onderaan) op het Zernike.

De trainingstijden voor het seizoen 2023-2024 zijn als volgt:

Maandag: 17:30-18:30 uur o.l.v. Derk Jan van Duijn

Dinsdag: 17.00-18.00 uur en 18.00-19.00 uur o.l.v. Michiel Riemslag

Woensdag: 17.30-19.00 uur o.l.v. Niels Kragt

Vrijdag: 18.30-20.15 uur o.l.v. Menno Bijlsma

Mensen die geïnteresseerd zijn om mee te trainen, kunnen drie keer vrijblijvend langs komen. Het is handig om dit eerst even te mailen naar het bestuur, via

bestuur@golfbreker.org

Je hoeft zeker geen hele goede zwemmer te zijn,  maar het is wel noodzakelijk dat je minimaal 3 zwemslagen (borstcrawl, schoolslag, rugcrawl) redelijk beheerst. Dit is om zodoende het niveau op de trainingen niet te veel van elkaar te laten verschillen. Wanneer je nog een beetje moeite hebt met 3 slagen, adviseren we je om eerst een ACLO-cursus te gaan volgen. Daarna ben je uiteraard van harte welkom!

NSZK3Damsko23_0132-scaled.jpg


NSZK3Damsko23_0213-scaled.jpg

Locatie zwembad:

Willem Alexander Sportcomplex (WAS), Zernikeplein 17.

Helemaal achteraan op het Zernike (bij de buslus). De Zernikelaan helemaal af fietsen, dan fiets je er recht op af. Ga bij de rode draaideuren naar binnen, de trap op en voor de kantine de trap af. De kleedkamers vind je achter de frisdrank- en snoepautomaten.


Jaarplanning

Om er voor te zorgen dat alle zwemmers op topniveau zijn tijdens de NSZK-rondes is er een jaarplanning gemaakt (zie onderstaande link). Alle trainingen worden volgens deze jaarplanning gegeven. Er staat expres niet precies per training wat er gedaan wordt zodat de trainers nog vrijheid hebben qua specifieke invulling. Daarnaast betekent het niet dat als er A2 staat voor een week dat er niet een A3 of sprint training die week kan komen. Dit is een verkorte jaarplanning waar gekeken is naar de gemiddelden per week. De weken op deze jaarplanning hebben een kleur. Hoe donkerder de kleur, hoe zwaarder de week is. Dit betekent nadrukkelijk niet dat alle trainingen zwaar zullen zijn deze week, maar dat er 1 of meerdere zware trainingen tussen gaan zitten.

De Jaarplanning

NSZK3Damsko23_0179-scaled.jpg