Club van 25

Eindelijk ben je afgestudeerd, het werd wel eens tijd. Jarenlang ben je lid geweest van G.S.Z.V. De Golfbreker. Je hebt bijna geen borrel/activiteit/wedstrijd gemist, hebt tal van commissies gedaan. Kortom, je kunt je als haast geen leven meer voorstellen zonder je favoriete zwemvereniging.

Betekent het einde van je studentenperiode dan ook dat je nooit meer contact hebt met De Golfbreker? Betekent het dan ook dat je nooit meer kunt lachen om alle wudjes of om de lebberlijst? De Golfbreker Classics zijn zeker leuk, maar ook daarbij is het contact met je oude vereniging maar minimaal. Kortom is er dan helemaal geen manier om nog een beetje het contact te houden met je oude vereniging?

Natuurlijk wel! 

Naast de Classics kun jij je oude club blijven steunen door plaats te nemen in de Club van 25.

‘De Club van 25’ bestaat uit een groep oud-leden van G.S.Z.V. De Golfbreker die jaarlijks een vrijwillige bijdrage van € 25,- doneert aan hun oude vereniging (meer mag natuurlijk altijd). Momenteel zitten hier ruim 55 oud-leden in.

Natuurlijk ben je ontzettend benieuwd wat je allemaal terugkrijgt voor het lidmaatschap van ‘De Club van 25’.
Je kunt zelf aangeven wat je thuis wilt ontvangen, qua almanak en preker. Daarnaast is er op de website een aparte pagina ontworpen, speciaal voor ‘De Club van 25’, waar ieder lid zijn/haar plek krijgt.

Uiteraard wil jij als lid van ‘De Club van 25’ graag weten waar het door jouw gesponsorde geld naar toe gaat.
Het door jou gesponsorde geld wordt onder meer besteed aan de toekomstige lustrumactiviteiten, waarbij ook de oud-leden de vereniging in zijn huidige vorm weer kunnen ervaren. Verder zal er veel aandacht besteedt worden aan het Uurtje van Grunn, de Golfprekers en de almanakken.

Als laatste vinden wij het ook erg belangrijk dat oud-leden goed contact met de vereniging behouden. Daarom zullen wij tijd besteden aan een nieuwsbrief die je driemaal per jaar ontvangt.

Dus mocht je lid af worden omdat je studieperiode erop zit, wordt dan lid van de Club van 25 en blijf nog steeds verbonden aan je favoriete zwemclub!

Wil je lid worden van De Club van 25? Meld je dan hier aan!