Huidig Bestuur

30e Bestuur der G.S.Z.V. De Golfbreker

Voorzitter

Fabian Vercauteren

Secretaris

Yvanka Visser

Penningmeester

Floris Stork

Interne Commissie Coördinator

Lisanne Boets

Zwemcommissaris

Niels Kragt

Bestuur 2023-2024


Fabian.jpg

Fabian Vercauteren - Voorzitter


He Golfbrekers! Met trots mag ik zeggen dat ik aankomend seizoen Voorzitter ben van deze prachtige vereniging. Vier jaar geleden ben ik vanaf het bruisende Brabant naar Groningen gekomen om hier mijn studie te vervolgen. Met nog geen ervaring in wedstrijdzwemmen heeft De Golfbreker mij met open armen ontvangen en mij een thuis gegeven in het hoge noorden. Na de activiteiten-, sponsor- en trainingscommissie met plezier te hebben uitgevoerd, is het nu tijd voor de volgende stap. Ik kijk er erg naar uit om samen met Yvanka, Floris, Lisanne en Niels er een mooi seizoen van te maken met fantastische herinneringen.

Yvanka Visser - Secretaris


Lieve Golfbrekers, mijn naam is Yvanka en ik ben heel blij dat ik mezelf mag voorstellen als Secretaris van seizoen '23-'24. Na al 3 jaar actief te zijn bij De Golfbreker mag ik nu ook op Bestuursniveau iets betekenen voor deze mooie vereniging. Met oog voor detail en discutabele organisatie skills zal ik mijn best doen om alles op orde te houden binnen de vereniging. Of je een startnummer wil aanvragen, iets wil weten over de vereniging of een andere vraag hebt, mijn mail staat altijd open! Ik ben benieuwd wat dit jaar allemaal in petto heeft voor ons, ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit!Yvanka.jpg


Floris.jpg

Floris Stork - Penningmeester


Hallo allemaal ! Ik ben Floris en ik wordt aankomend seizoen Penningmeester van de Golfbreker. Na 2 jaar in onze mooie vereniging voel ik mij eindelijk voorbereid voor de grote challenge van Bestuur. Ik ga nu mijn derde jaar Economics and Business Economics in aan de RUG. Verder hoop ik ook voor de punten te zwemmen op NSZKs en als dat niet gebeurd ga ik zeker kei hard aanmoedigen!! De Golfbreker heeft mij geholpen om in het studentenleven te komen. Hier heb ik al mijn mooie tijden als student ervaren. Ik kijk uit naar een leuk een succesvolle jaar binnen de Golfbreker.

Lisanne Boets - Interne Commissie Coördinator


Hallo lieve Golfbrekers! Mijn naam is Lisanne en dit jaar zal ik de Interne Commissie Coördinator van De Golfbreker zijn. Op 6-jarige leeftijd ben ik begonnen met zwemmen bij ZPC Stadskanaal. Zwemmen kan natuurlijk niet ontbreken tijdens het studeren waardoor ik mij aansloot bij De Golfbreker. Afgelopen jaar heb ik in de trainingscommissie gezeten en de gezelligheid en uitdagingen die ik hier heb gekregen hebben mij aangemoedigd om voor een Bestuursjaar te kiezen! Verder heb ik erg veel zin om samen met mijn Bestuur een gezellig jaar tegemoet te gaan waarin wij veel zullen leren. We hopen jullie allemaal op de trainingen en activiteiten te zien aankomend jaar!

Lisanne.jpg


Niels.jpg

Niels Kragt - Zwemcommissaris


Dag dag dag dag lieve Golfbrekers. Na maanden wachten is het dan zo ver, ik ben eindelijk officieel jullie nieuwe Zwemcommissaris. Ik heb er ontzettend veel zin in om komend jaar met jullie allemaal aan de badrand te staan om zo samen op de top te blijven. Zelf ben ik op 5 jarige leeftijd begonnen met zwemmen, en heb ik het al die jaren met veel passie gedaan. Daarom ben ik toen ik student werd met enthousiasme lid van de vereniging waar ik vervolgens veel van de leukste momenten uit mijn studententijd heb beleefd. Ik wil dit komend jaar voortzetten om er zo weer een prachtjaar van te maken met jullie allen. #GOLFBREKERKAMPIOEN!!