Sponsoren

G.S.Z.V. De Golfbreker is dé studentenzwemvereniging van Groningen, een vereniging voor en door studenten. Naast vier keer per week gezamenlijk trainen, zwemmen we jaarlijks mee aan de Nederlandse Studenten Zwem Kompetitie en mochten we ons zelfs al negentien keer studentenkampioen van Nederland noemen! Rond de trainingen borrelen we regelmatig en worden er activiteiten georganiseerd. Een mix van sport en gezelligheid zorgt voor een vrijblijvende basis en grote saamhorigheid binnen de vereniging.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het sponsoren van onze mooie vereniging kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissie via onderstaande link. Zij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

E-mail de Sponsorcommissie


G.S.Z.V. De Golfbreker kan niet bestaan zonder haar sponsoren. Daarnaast hebben een aantal sponsoren leuke voordelen voor onze leden. Hieronder vind je een overzicht van wat elke sponsor ons te bieden heeft.
sponsorkliks-300x300-removebg-preview.png

Sponsorkliks

Via Sponsorkliks kunnen bij alle bekende webwinkels (lees: bol.com, thuisbezorgd, Coolblue, Mediamarkt, Domino’s en nog veel meer) aankopen gedaan worden. Zonder hiervoor extra te betalen, wordt er voor elke aankoop een commissie aan onze vereniging betaald! Ga je iets online bestellen, check dan dus eerst of deze winkel ook via Sponsorkliks te vinden is!

Klik hier om direct te bestellen en De Golfbreker te steunen!​​​​​​​

Om het nog makkelijker te maken kun je via Google Chrome op je laptop een extensie downloaden, waardoor je altijd een pop-up zult krijgen wanneer je Sponsorkliks kunt gebruiken. En natuurlijk wil je dat! Download hier!


Gaslicht

Gaslicht heeft als doel om consumenten, instellingen en bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van energieleveranciers. Ze stellen je op hun website in staat om via de vergelijker beter en makkelijker een keuze te maken voor een passend energiecontract! Neem gauw een kijkje of het wat oplevert (via sponsorkliks)!

Logo-gaslicht-300x300-removebg-preview.png


Logo-poliswijzer-300x300-removebg-preview.png

Poliswijzer

Poliswijzer heeft als doel om consumenten, instellingen en bedrijven onafhankelijk en objectief te informeren over de diensten en tarieven van verzekeraars. Ze stellen je hier in staat om beter en makkelijker een keuze te maken voor een passende autoverzekering en klik hier voor een passende zorgverzekering. Neem gauw een kijkje of het wat oplevert!


DeSpeld

De Speld Textieldruk: Naast onze sponsor, is De Speld ook de drukker van onze clubkleding! Heb je grotere aantallen custom kleding nodig, kijk dan vooral eens op de website voor de mogelijkheden!

deSpeld.png


pauw-rent.png

Pouwrent

Pouw rent Autoverhuur: Ieder jaar wordt hier ons busje voor de Batavierenrace gehuurd. Pouw heeft een divers aanbod van huurauto’s en bestel- en verhuiswagens. Neem vooral een kijkje op de website!


Dressme

Dressme verzorgt voor onze vereniging o.a. alle commissieshirts en de Golfbrekertassen. Naast kleding hebben ze een wijde variëteit aan gepersonaliseerde merchandise. Kijk vooral eens op de website voor alle mogelijkheden!

Logo-DressMe-Grijs-Cyaan-1024x333-1-300x98-removebg-preview.png


dagPas.png

Dagpas​​​​​​​

Dagpas is een onlineaanbiedingensite via waar je onder andere korting kunt krijgen op eten en drinken, beauty en wellness, uitjes en sportaanbiedingen. Als je hiervoor via De Golfbreker aangemeld wordt, gaat er per aankoop een commissie naar de vereniging. Interesse? Laat het ons weten! Of klik hier om direct de beste deals te bekijken!


De Ganze

De Ganze is dé fietsenwinkel van Groningen, met zowel een vestiging aan de Oude Kijk aan ’t Jatstraat als in Westerhaven. Wanneer je de Golfbrekersticker op je fiets laat zien of aangeeft dat je lid bent van De Golfbreker krijg je 10% korting op zowel reparaties als nieuwe aankopen! Klik hier voor hun website!

de_ganze.jpg


knaek-logo-studentenverenigingen-app-298x300-removebg-preview.png

Knaek

Knaek biedt enorm veel kortingen voor studenten op extreem veel locaties. Van fastfood tot fashion en van evenementen tot elektronica.  Kortom, onbeperkt geld besparen via de website en met de app op meer dan 1.000 locaties en online!

Onze sponsoren