Wintersport 2019

8-3-'19

Let it snow, let it snow, let it go! Het is tijd om je innerlijk Elsa en Olaf omhoog te laten komen. Het eerste sneeuwballengevecht en valpartij op de piste kunnen op de agenda, en dit jaar is hiervoor geen onmiddellijke limiet aan plaatsen! Op dit moment is de inschrijving voor onze wintersportreis 2019 open.

Wat moet je weten? Van 8 tot 17 maart 2019 gaan we richting St. Sorlin d’Arves in Frankrijk. Voor een prijs van €385,- heb je een skipas voor 7 dagen, de busreis en het appartement waar je zult verblijven (als je niet bij de après-ski bent). De eerste aanbetaling (100,00 euro) zal moeten geschieden binnen een week na het aanmelden op de pagina van Totally (waarvoor de link in de mail wordt gestuurd).

Dus wil je mee met de wintersportreis 2019 samen met De Golfbreker, SPONS, Ragnar, Tiburón en Avalon? Heb jij talenten op de piste die gezien moeten worden? Ben jij helemaal in je element met twee (ski-)stokken in je handen? Vergeet dan je dan niet om je NU in te schrijven via onderstaande button voor deze onvergetelijke ervaring! Verdere informatie zal te vinden zijn op de aanmeldpagina.

Als je nog vragen hebt twijfel dan niet en spreek één van de Reiscommissie aan!

Winterkusjes,

De Reiscie
Con, Eko Lara, Lisa, Marieke

Laat een reactie achter