De trainingen van G.S.Z.V. De Golfbreker vinden plaats in het zwembad van het Willem Alexander Sportcomplex (locatie zie onderaan) op het Zernike. De trainingstijden voor het seizoen 2017-2018 zijn als volgt:

  • Maandagavond: 18.30-19.30 uur o.l.v. Eric van Haeringen 
  • Dinsdagavond: 17.00-18.00 uur en 18.00-19.00 uur o.l.v. Michiel Riemslag en Ingmar Kloek (tevens de mogelijkheid om twee uur te trainen)
  • Woensdagavond: 17.30-18.30 uur o.l.v. Christian Karkdijk
  • Vrijdagavond: 18.30-19.30 uur en 19.30-20.30 uur o.l.v. Menno Bijlsma (eerste uur) en Frank van Buiten (tweede uur) (tevens de mogelijkheid om twee uur te trainen)
Mensen die geïnteresseerd zijn om mee te trainen, kunnen drie keer vrijblijvend langs komen. Het is handig om dit eerst even te mailen naar het bestuur, via bestuur@golfbreker.org. Je hoeft zeker geen hele goede zwemmer te zijn, maar het is wel noodzakelijk dat je minimaal 3 zwemslagen (borstcrawl, schoolslag, rugcrawl) redelijk beheerst. Dit is om zodoende het niveau op de trainingen niet te veel van elkaar te laten verschillen. Wanneer je nog een beetje moeite hebt met 3 slagen, adviseren we je om eerst een ACLO-cursus te gaan volgen. Daarna ben je uiteraard van harte welkom!

Locatie zwembad:
Willem Alexander Sportcomplex (HIS-complex), Zernikeplein 17.
Helemaal achteraan op het Zernike (bij de buslus). De Zernikelaan helemaal affietsen, dan fiets je er recht op af. Ga bij de rode draaideuren naar binnen, de trap op en voor de kantine de trap af. De kleedkamers vind je achter de frisdrank- en snoepautomaten.