G.S.Z.V. De Golfbreker has her practices in the swimming pool of the Willem Alexander Sportcomplex (for location, see bottom of this page).

The times of practice during the season 2020-2021 are:

Monday: 17:30-18:30 by Gauke Eilander

Tuesday: 17.00-18.00 and 18.00-19.00 by Michiel Riemslag

Wednesday: 17.30-19.00 by Christian Karkdijk

Friday: 18.30-20.00 by Menno Bijlsma

Mensen die geïnteresseerd zijn om mee te trainen, kunnen drie keer vrijblijvend langs komen. Het is handig om dit eerst even te mailen naar het bestuur, via bestuur@golfbreker.org.

Je hoeft zeker geen hele goede zwemmer te zijn,  maar het is wel noodzakelijk dat je minimaal 3 zwemslagen (borstcrawl, schoolslag, rugcrawl) redelijk

beheerst. Dit is om zodoende het niveau op de trainingen niet te veel van elkaar te laten verschillen. Wanneer je nog een beetje moeite hebt met 3 slagen, adviseren we je om eerst een ACLO-cursus te gaan volgen. Daarna ben je uiteraard van harte welkom!

Location swimming pool:

Willem Alexander Sportcomplex (WAS), Zernikeplein 17.

The swimming pool is located at the end of Zernike Campus. Bike to the end of Zernikelaan, you will bike right to the building. Go inside near the red doors, up the stairs and in front of the canteen down the stairs. The changing rooms are behind the soft drink and candy machines.

Annual plan

Om er voor te zorgen dat alle zwemmers op topniveau zijn tijdens de NSZK-rondes is er een jaarplanning gemaakt. Alle trainingen worden volgens deze jaarplanning gegeven. Er staat expres niet precies per training wat er gedaan wordt zodat de trainers nog vrijheid hebben qua specifieke invulling. Daarnaast betekent het niet dat als er A2 staat voor een week dat er niet een A3 of sprint training die week kan komen. Dit is een verkorte jaarplanning waar gekeken is naar de gemiddelden per week. De weken op deze jaarplanning hebben een kleur. Hoe donkerder de kleur, hoe zwaarder de week is. Dit betekent nadrukkelijk niet dat alle trainingen zwaar zullen zijn deze week, maar dat er 1 of meerdere zware trainingen tussen gaan zitten.