G.S.Z.V. De Golfbreker heeft verschillende commissies, deze doen uit eenlopende dingen. Hieronder vind je de commissies die dit jaar actief zijn.

Activiteitencommissie (activiteiten@golfbreker.org)

De Accie organiseert 4 keer in het seizoen een activiteit en is verantwoordelijk voor de maandelijkse borrels. De activiteiten zijn divers en lopen uiteen van een sportief uitje tot een groots themafeest. Hoogtepunten zijn de eindactiviteit en vooral het Schierweekend in september.

Almanakcommissie (almanak@golfbreker.org)

Elk jaar worden de Golfbrekers, commissies en sponsoren vereeuwigd in de almanak. De almanakcommissie bedenkt een origineel thema, verzamelt de ledengegevens en geeft met eigen rubriekjes, teksten en vormgeving een geheel eigen invulling aan dit boekwerk. Voor iedereen is wel een plekje weggelegd in de Almanakcommissie: voor creatievelingen, mensen die van schrijven houden, tenminste een iemand die goed is met computers en opmaakprogrammas, en mensen die gewoon meer Golfbrekers willen leren kennen. Samen zorgen zij dat er een mooie Almanak verschijnt!

Batavierencommissie (bata@golfbreker.org)

Organiseert de deelname van de Golfbreker aan de Batavierenrace, die in april plaatsvindt. Zij organiseren hardlooptrainingen en vaak ook een trainingskamp. De Bata-444 race is één lange hardloopestafette van Nijmegen naar Enschede. Sportiviteit en gezelligheid gaan moeiteloos samen en De Golfbreker zet dan ook elk jaar tijdens de race en het feest zijn beste beentje voor!

Bestuur (bestuur@golfbreker.org)

Fotocommissie (paparacie@golfbreker.org)

Deze doorgewinterde fotografen duiken altijd op als je ze nodig hebt. Feesten, wedstrijden of activiteiten, ze weten altijd de mooiste momenten te vereeuwigen. Dus doe je eens iets geks? Pas dan op, de paparacie is overal!

Gala Commissie (galacie@golfbreker.org)

De gala commissie is in 2011/2012 in het leven geroepen. Deze commissie bestaat uit 5 leden die samen verantwoordelijk zullen zijn voor de organisatie van een Gala. Hierbij te denken aan het zoeken van een geschikte locatie met de beste drankprijzen, het maken van een gave uitnodiging en zorgen voor een promotie voor de leden en zusterverenigingen. 

Internetcommissie (internet@golfbreker.org)

Deze commissie is verantwoordelijk voor het maken en up-to-date houden van de website. Er wordt nauw samengewerkt met het bestuur. Ze zorgen voor het controleren van berichten, optimaliseren van de website en zorgen dat alle commissies hun mededelingen op de site kwijt kunnen.

Kascommissie
Deze financiële alleskunners controleren en ondersteunen de penningmeester. Vaak hebben de leden veel (bestuurs)ervaring en mogen zij genieten van de heerlijke maaltijden die de penningmeester traditiegetrouw bij controles voorschotelt.

Raad van Advies (-@golfbreker.org)

De Raad van Advies adviseert het bestuur omtrent verschillende zaken. Drie keer per jaar komt het bestuur en de RvA bij elkaar en worden de speerpunten, financien en overige Golfbreker zaken besproken. 

Redactie (redactie@golfbreker.org)

De leden de Redactie zijn de makers van het verenigingsblad De Golfpreker. Vijf keer per jaar komt deze preker uit. Elke editie staat weer bomvol met verslagen van wedstrijden, activiteiten, praktische zaken, WUDjes en ook de Lebberlijst kan niet in dit rijtje ontbreken. Naast deze vaste stukken heeft de redactie ook nog genoeg ruimte voor haar eigen creatieve inbreng.

Reiscommissie (reiscommissie@golfbreker.org)

De reiscommissie is opgericht in seizoen 2017-2018, na een succesvolle eerste editie van de Golfbreker wintersportreis in maart 2017. De reiscommissie zal jaarlijks de wintersport organiseren en wellicht komen daar andere reisjes bij.

Sponsorcommissie (sponsorcie@golfbreker.org)

Deze commissie houdt zich bezig met het aantrekken en behouden van sponsoren. De sponsorcommissie zet de eerste stap richting potentiële nieuwe sponsoren, zorgt voor de contracten en onderhoudt contacten met huidige sponsoren. Een uitdaging!

Uurtje van Grûnn-commissie (uurtje@golfbreker.org)

Deze commissie organiseert het jaarlijkse Uurtje van Grûnn. Dit is een 1-uurs estafette, waarvoor ook oud-leden van De Golfbreker en leden van andere studentenzwemverenigingen uitgenodigd worden. Zij verzorgen de estafette, reserveren een eetlocatie en organiseren het aansluitende knalfeest!

Verjaardagen
Sponsoren